Завершальний день Відкритого фестивалю-конкурсу «Агроуніфест-2019»

25 жовтня 2019 р. був надзвичайно яскравим та насиченим на заходи. Так, о 9.30 ранку, у рамках проведення Відкритого фестивалю-конкурсу «Агроуніфест-2019» кафедрою транспортних технологій та засобів агропромислового комплексу, черговий раз було проведено традиційний автопробіг вулицями Кам'янця-Подільського.

Учасники автопробігу, під супроводом патрульної служби Кам'янець-Подільського відділення національної поліції у Хмельницькій області, стартували від головного корпусу. Взяли участь у автопробізі понад 30 автомобілів, із них 16 авто, водії яких є учасниками клубу «Off Road Club FORTECYA» (директор Олексій Кориткін).

Фінішував автопробіг на Нових площах інженерно-технічного факультету. Учасників вітали декан Юрій Панцир та завідувач кафедри транспортних технологій та засобів АПК Сергій Комарніцький, вручивши сертифікати учасників автопробігу.

Уже о 10 годині в 20 аудиторії головного корпусу відбулася прес-конференція із представниками засобів масової інформації. За дорученням Голови Вченої ради університету, професора Володимира Іванишина, журналісти вели діалог із проректором з науково-педагогічної і виховної роботи Тарасом Гуцолом, який дав аргументовані відповіді на усі запитання медійників.

А о 12 годині на площі біля головного корпусу відбувся захід «Ярмарка професій», організований Кам'янець-Подільським міським центром зайнятості.

До аграрного вишу Поділля завітали понад 20 вищих навчальних закладів I-ІV рівня акредитації, які презентували сучасні здобутки, досягнення того фаху та спрямованості освітнього закладу, який представляли.

Окрім того університет радо зустрів у себе учнів 9, 11 класів – майбутніх абітурієнтів міста Кам'янця-Подільського та району, а це понад 1000 осіб. Саме тут школярі могли ознайомитися з особливостями навчання, проходження практики у закладах вищої освіти Хмельницької області, побачити та торкнутися сучасних новітніх технологій, що демонструють освітяни.

Від щирого серця бажаємо всім учасникам заходу впевнено зробити крок до майбутнього, залишаючись такими енергійними та креативними.

Особлива подяка – Кам'янець-Подільському міському центру зайнятості в особі директора за пізнавальне та цікаве дійство.

«Агроуніфест-2019» - завершено, ректорат Подільського державного аграрно-технічного університету щиро дякує усім, хто долучився та взяв участь у заходах.

Прес-центр ПДАТУ
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.