015 Професійна освіта (Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції) - ОС «магістр»

Вибіркові компоненти загальної підготовки університетського каталогу

ВКЗПУК 1. Менеджмент персоналу
ВКЗПУК 1. Бізнес управління
ВКЗПУК 1. Теорія організації

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Управління фінансовою безпекою агробізнесу
ВКФПМФК 1. Моделювання технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Тенденції і перспективи розвитку автосервісу
ВКФПМФК 1. Професійна етика та комунікація
ВКФПМФК 1. Управління розвитком компанії
ВКФПМФК 1. Агробізнес: оцінка та розвиток
ВКФПМФК 1. Інноваційний менеджмент
ВКФПМФК 1. Управління підприємством у бізнес-середовищі
ВКФПМФК 1. Фінансове посередництво
ВКФПМФК 1. Управлінський контроль
ВКФПМФК 1. Продовольча безпека та виробництво екологічно чистої продукції
ВКФПМФК 1. Інформаційні технології в наукових дослідженнях землеустрою
ВКФПМФК 1. Зональні системи землеробства
ВКФПМФК 1. Планування зеленого будівництва
ВКФПМФК 1. Генетика популяцій
ВКФПМФК 1. Діяльність психолога-реабілітолога в системі інклюзивної освіти
ВКФПМФК 1. Управління проектами в енергетиці