ЗАХИСТ ЗВІТІВ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

Виробнича практика — одна із форм навчання, невід’ємна складова процесу підготовки фахівців, основним завданням якої є якість практичної підготовки випускників і проводиться на сучасних підприємствах. Від якості виконання завдань у період практики залежить професійне становлення майбутнього фахівця.

Метою виробничої практики є закріплення теоретичних знань, які були отримані в процесі навчання, формування професійного вміння приймати самостійні рішення в певних виробничих умовах, оволодіння сучасними методами, формами організації, знаряддями праці в галузі майбутньої спеціальності, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати на практиці.

25 вересня та 3 жовтня 2025 року відбулись захисти звітів з виробничої практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання  спеціальності 204 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва». За результатами проходження виробничої практики здобувачі оформили звіти та щоденники з описом усіх технологічних операцій в тваринництві, у яких брали безпосередню участь. Під час виступів здобувачі представили набуті знання та практичні вміння, відмітили актуальні проблеми сільськогосподарського виробництва та поділилися власними пропозиціями щодо їх подолання.

Бажаємо нашим здобувачам стати гарними фахівцями, вміло використовувати отримані знання та вдосконалювати практичний досвід.

 

Доцент кафедри технології виробництва і

переробки продукції тваринництва

 Наталія ЩЕРБАТЮК