Підсумки конференції «Історія, сьогодення та перспективи птахівництва»

15 травня 2023 року кафедрою технології виробництва і переробки продукції тваринництва навчально-наукового інституту харчових технологій з нагоди «Дня Науки» було проведено VІІ студентську наукову конференцію «Історія, сьогодення та перспективи птахівництва», для студентів 2 стн та 3 курсів, у підсумок вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Із привітанням до учасників конференції та усіх гостей звернулась доцент ПУСТОВА Наталія Володимирівна, яка ознайомила із умовами виступів і обговорення  доповідей, а також станом галузі птахівництва в умовах сьогодення. У ході конференції доповідачі висвітлювали питання птахівництва із переробки відходів птахофабрик, створення оптимального мікроклімату в пташнику, ефективної дезінфекції та дезінсекції у пташниках за присутності птиці, особливості вирощування молодняку курей та годівлі ембріонів, діяльності репродуктору в умовах сьогодення, забезпечення належної годівлі та збалансованості кормосумішей для птиці у різні вікові періоди із використанням пробіотиків, тощо. Серед учасників конференції цікаві та пізнавальні доповіді підготували Ольга ЄВСТЄФЄЄВА і Роман МЕЛЬНИЧУК.

У підсумок студентської наукової конференції підготовлено матеріали тез доповідей її учасників. 

Screenshot_1

 

Плідних наукових звершень та успішного навчання!

Мирного неба і перемоги!

 

Матеріал підготовлено доцентом Наталією Пустовою