Наукова конференція студентської молоді  «Вплив годівлі і біотехнологічних аспектів на формування продуктивності тварин»

На кафедрі технології виробництва і переробки продукції тваринництва навчально-наукового інституту харчових технологій вже стало доброю традицією проведення наукових конференцій за результатами вивчення дисциплін.

10 травня 2023 року доценти технології виробництва і переробки продукції тваринництва Віта БУЧКОВСЬКА та Юлія ЄВСТАФІЄВА провели наукову конференцію студентської молоді на тему «Вплив годівлі і біотехнологічних аспектів на формування продуктивності тварин» з дисциплін «Годівля тварин та технологія кормів» та «Біотехнологія», було презентовано 22 доповіді здобувачами вищої освіти денної форми навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», які здобувають ступінь бакалавра.

Конференція проходила жваво, учасники активно задавали запитання та отримали на них вичерпні відповіді. За результатами роботи конференції було видано електронний збірник тез та кожен учасник отримав сертифікат. Сподіваємось отримані знання та набутий досвід стане в пригоді майбутнім фахівцям тваринництва. Бажаємо молодим науковцям подальших творчих здобутків, мирного неба та міцного здоров’я!!!

 

Доценти кафедри технології виробництва і переробки
продукції тваринництва
Юлія ЄВСТАФІЄВА, Віта БУЧКОВСЬКА