КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

У навчально-науковому інституті харчових технологій було проведено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт спеціальності 204 -"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва "
Мета Конкурсу заохочувати здібних здобувачів до наукової діяльності, проявляти інтерес до новизни та дослідницької роботи.
В свою чергу, Конкурсна комісія заслухала та оцінила доповіді учасників Конкурсу, враховуючи такі основні критерії, як актуальність досліджуваної проблеми,  наукова новизна роботи,  практична направленість результатів досліджень, вміння вести наукову дискусію тощо.

За результатами проведеного конкурсу обрано четвірку найкращих робіт та присвоєно 1 місце наступним здобувачам вищої освіти:

  • Марії КОСТЮК;
  • Богдану ЛЕВИЦЬКОМУ;
  • Олександру ПОГИНАЙКО;
  • Крістіні КЕЛЬМАН.

З заключним словом виступила головуюча Конкурсної комісії професор Тетяна ПРИЛІПКО, яка привітала переможців та їх керівників, подякувала усім учасникам та відмітила важливість тематик наукових робіт, які були подані на конкурс.

 

Матеріал підготувала завідувач кафедри харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції, професор Тетяна ПРИЛІПКО.