Відбулося планове засідання вченої ради

27 лютого 2020 року відбулося планове засідання вченої ради Подільського державного аграрно-технічного університету.

Розпочав роботу ради ректор університету, професор Володимир Іванишин, розглянувши питання про зміну типу і назв відокремлених структурних підрозділів університету (коледжів) на фахові коледжі.

Далі вчена рада працювала згідно порядку денного:

  1. Розгляд і ухвалення річного фінансового звіту університету за 2019 рік і фінансового плану на 2020 рік (доп. головний бухгалтер Громик Тетяна Олександрівна)
  2. Про результати роботи та перспективи розвитку інженерно-технічного факультету (доп. декан факультету, доцент Панцир Юрій Іванович)
  3. Оцінка освітньо-педагогічної діяльності Кіцманського коледжу ПДАТУ і перспективи розвитку (доп. директор коледжу Півторан Тетяна Олександрівна)

Наступними питаннями вчена рада розглянула та затвердила: «Положення про фахові коледжі»; «Положення про вчену раду факультету/інституту Подільського державного аграрно-технічного університету»; Положення про науково-методичні комісії факультетів/інститутів; «Положення про дуальну форму здобуття вищої освіти у Подільському державному аграрно-технічному університеті»; «Положення про порядок визнання результатів навчання, отриманих у неформальній освіті у Подільському державному аграрно-технічному університеті»; «Положення про педагогічну практику здобувача вищої освіти ступеня "доктор філософії"»; «Положення про відділ професійного навчання Подільського державного аграрно-технічного університету».

В новій редакції було затверджено: «Положення про порядок заміщення вакантних посад у Подільському державному аграрно-технічному університеті»; «Типове положення про факультет/навчально-науковий інститут Подільського державного аграрно-технічного університету; «Положення про академічну мобільність студентів Подільського державного аграрно-технічного університету»; «Положення про кафедру Подільського державного аграрно-технічного університету»; «Положення про організацію закордонної практики (стажування) здобувачів вищої освіти Подільського державного аграрно-технічного університету».

Внесено зміни до «Положення про вчену раду Подільського державного аграрно-технічного університету» та «Положення про підвищення кваліфікації та стажування співробітників Подільського державного аграрно-технічного університету».

Завершив роботу вченої ради ректор університету, професор Володимир Іванишин, вручивши Грамоту Міністерства освіти і науки України Новаку Миколі Миколайовичу та сертифікати про проходження стажування в Варшавському університеті природничих наук наступним науково-педагогічним працівникам університету: професору Супрович Тетяні Михайлівні; професору Желавському Миколі Миколайовичу; доценту Савчук Любов Броніславівні; асистентам: Лайтер-Москалюк Світлані Василівні та Трачу В'ячеславу Володимировичу.

Секретар вченої ради
кандидат сільськогосподарських наук
О.Т. Кобернюк