181 Харчові технології - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

Підйомно-транспортні машини
Кондиціювання повітря і вентиляція
Використання техніки в АПК
 
Харчові та дієтичні добавки
Основи кріогенних та сушильних технологій
Регулювання використання харчових добавок
 
Матеріалознавство і ТКМ
Наука про матеріали
Надійність та довговічність потокових ліній
 
Механізація переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
Машини автомати, потокові лiнiї та робототехнiчнi комплекси
Монтаж, ремонт та експлуатацiя обладнання
 
Теплотехніка та теплові процеси в галузі
Теплотехнологiчнi процеси та установки
Технічна термодинаміка
 
Моделювання технологічних процесів і систем
Технологічне моделювання борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Моделювання складу інноваційних м`ясних продуктів
 
Фінансове планування інженерної діяльності
Фінанси, гроші та кредит
Фінансовий аналіз
 
Організація харчових виробництв
Організація виробництва борошняних та кондитерських виробів у Європі
Сучасні підходи в організації виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
 
Патентознавство
Основи наукових досліджень
Основи технічної творчості
 
Основи виробництва органічних харчових продуктів
Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів
Органічні харчові продукти спеціального призначення
 
Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка
Електроніка та мікросхемотехніка
Автоматизовані системи управління технологічними процесами
 
Моніторинг харчових виробничих процесів
Пневмотранспорт та аспірація
Основи технологій зернових продуктів
 
Методи контролю харчових виробництв
Сировина для харчових продуктів
Методи оптимізації виробництва харчових продуктів