181 Харчові технології - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Управління регіональним розвитком територій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Фінанси місцевого самоврядування
ВКФПМФК 1. Управління проєктами
ВКФПМФК 1. Управління якістю та сертифікація продукції
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація психолога

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Кондиціювання повітря і вентиляція
ВКФППК 1. Підйомно-транспортні машини
ВКФППК 1. Основи промислового будівництва
 
ВКФППК 2. Інноваційне обладнання харчових виробництв
ВКФППК 2. Харчові та дієтичні добавки
ВКФППК 2. Регулювання використання харчових добавок
 
ВКФППК 3. Матеріалознавство
ВКФППК 3. Наука про матеріали
ВКФППК 3. Надійність обладнання галузі
 
ВКФППК 4. Механізація НРТС робіт у харчовій галузі
ВКФППК 4. Технічне обслуговування і ремонт устаткування галузі
ВКФППК 4. Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання
 
ВКФППК 5. Теплотехніка та теплові процеси в галузі
ВКФППК 5. Теплотехнологiчнi процеси та установки
ВКФППК 5. Технічна термодинаміка
 
ВКФППК 6. Моделювання технологічних процесів і систем
ВКФППК 6. Технологічне моделювання борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
ВКФППК 6. Моделювання складу інноваційних м`ясних продуктів
 
ВКФППК 7. Фінансове планування інженерної діяльності
ВКФППК 7.  Фінансовий аналіз
ВКФППК 7. Фінанси, гроші та кредит
 
ВКФППК 8. Організація харчових виробництв
ВКФППК 8. Організація виробництва борошняних та кондитерських виробів
ВКФППК 8. Сучасні підходи в організації виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
 
ВКФППК 9. Патентознавство
ВКФППК 9. Основи технічної творчості
ВКФППК 9. Основи наукових досліджень
 
ВКФППК 10. Основи виробництва органічних харчових продуктів
ВКФППК 10. Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів
ВКФППК 10. Органічні харчові продукти спеціального призначення
 
ВКФППК 11. Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка
ВКФППК 11. Електроніка та мікросхемотехніка
ВКФППК 11. Автоматизовані системи управління технологічними процесами
 
ВКФППК 12. Моніторинг харчових виробничих процесів
ВКФППК 12. Пневматика та пневмотранспорт
ВКФППК 12. Основи технологій зернових продуктів
 
ВКФППК 13. Методи контролю харчових виробництв
ВКФППК 13. Методи оптимізації виробництва харчових продуктів
ВКФППК 13. Сировина для харчових продуктів