Силабуси - 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти (3 роки 10 місяців)

Обов'язкові компоненти фахової підготовки

ОКФП 1 Фізіологія сільськогосподарських тварин
ОКФП 2 Технологія відтворення тварин
ОКФП 3 Годівля тварин і технологія кормів
ОКФП 4 Генетика з біометрією
ОКФП 5 Розведення тварин
ОКФП 6 Гігієна тварин
ОКФП 7 Технологія виробництва продукції птахівництва
ОКФП 8 Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва
ОКФП 9 Конярство та кінозаводство
ОКФП 10 Технологія виробництва молока і яловичини
ОКФП 11 Технологія виробництва продукції свинарства
ОКФП 12 Технологія виробництва продукції бджільництва
ОКФП 13 Технологія виробництва харчових продуктів
ОКФП 14 Біотехнологія
ОКФП 15 Технологічне забезпечення і оцінка придатності приміщень з виробництва і переробки продукції тваринництва
ОКФП 16 Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва
ОКФП 17 Сільськогосподарська радіобіологія
ОКФП 18 Етологія та біоетика
ОКФП 19 Виробнича практика