Силабуси - 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст» (2 роки 10 місяців)

Обов'язкові компоненти фахової підготовки

ОКФП 1 Мікробіологія
ОКФП 2 Технологія відтворення тварин
ОКФП 3 Годівля тварин і технологія кормів
ОКФП 4 Генетика та розведення тварин
ОКФП 5 Гігієна тварин
ОКФП 6 Технологія виробництва продукції птахівництва
ОКФП 7 Конярство та кінозаводство
ОКФП 8 Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва
ОКФП 9 Технологія виробництва молока, яловичини та мясне скотарство
ОКФП 10 Технологія виробництва продукції свинарства
ОКФП 11 Технологія виробництва продукції бджільництва
ОКФП 12 Технологія виробництва харчових продуктів
ОКФП 13 Біотехнологія
ОКФП 14 Технологічне забезпечення і оцінка придатності приміщень з виробництва і переробки продукції тваринництва
ОКФП 15 Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва
ОКФП 16 Агрономія з оновами польового кормовиробництва
ОКФП 17 Основи ветеринарної медицини
ОКФП 18 Етологія та біоетика
ОКФП 19 Виробнича практика