204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Основи ветеринарного бізнесу
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Управління регіональним розвитком територій
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Управління проєктами
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Управління якістю та сертифікація продукції
ВКФПМФК 1. Фінанси місцевого самоврядування
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Управління якістю та сертифікація продукції
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація психолога
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент в інформаційних системах та технологіях
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Підприємництво та економіка інновацій у біомедичній інженерії

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Правові основи безпечності харчових продуктів та захист прав споживачів
ВКФППК 1. Адміністративно-правове регулювання у сфері контролю якості харчових продуктів
ВКФППК 1. Правові аспекти державного контролю та нагляду у сфері безпечності харчових продуктів
 
ВКФППК 2. Технологія первинної переробки молока
ВКФППК 2. Сучасні технології отримання, зберігання, консервування молока
ВКФППК 2. Технологія виробництва і переробки екологічно чистої молочної сировини
 
ВКФППК 3. Технологія переробки туш тварин
ВКФППК 3. Технологія продуктів забою тварин
ВКФППК 3. Інноваційні технології переробки м’яса
 
ВКФППК 4. Організація виробничих процесів
ВКФППК 4. Мікробіологія молока і молочних продуктів
ВКФППК 4. Технологія м’яса і м’ясних продуктів
 
ВКФППК 5. Основи ветеринарної медицини
ВКФППК 5. Превентивна ветеринарія
ВКФППК 5. Ветеринарна патологія
 
ВКФППК 6. Товарознавство, стандартизація
ВКФППК 6. Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю
ВКФППК 6. Міжнародна та регіональна стандартизація і сертифікація
 
ВКФППК 7. Виробництво та оцінка якості кормів
ВКФППК 7. Технологія виробництва комбікормів та кормових добавок
ВКФППК 7. Сучасні технології виробництва кормів
 
ВКФППК 8. Польове кормовиробництво
ВКФППК 8. Луківництво
ВКФППК 8. Типологія луків України
 
ВКФППК 9. Апробація і впровадження інновацій у тваринництві
ВКФППК 9. Основи наукових досліджень
ВКФППК 9. Інтелектуальна власність з основами патентознавства
 
ВКФППК 10. Технологічний контроль якості і безпеки харчових продуктів
ВКФППК 10. Санітарія і гігієна виробництва харчових продуктів з основами НАССР
ВКФППК 10. Сенсорний аналіз харчових продуктів
 
ВКФППК 11. Економіка у тваринництві
ВКФППК 11. Економіка галузей тваринництва
ВКФППК 11. Економіка і планування в тваринництві
 
ВКФППК 12. Менеджмент і маркетинг у тваринництві
ВКФППК 12. Економіка і бухгалтерський облік в тваринництві
ВКФППК 12. Первинний облік у тваринництві
 
ВКФППК 13. Мікробіологія
ВКФППК 13. Аналіз мікробіологічних ризиків у харчових продуктах і кормах
ВКФППК 13. Методи мікробіологічних досліджень
 
ВКФППК 14. Технологія виробництва продукції аквакультури
ВКФППК 14. Ставкове рибництво
ВКФППК 14. Сучасні технології закритих водойм