32316, Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Шевченка, 12

203 Садівництво та виноградарство - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст»

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент в інформаційних системах та технологіях

203 Садівництво та виноградарство - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст» (3 роки 4 місяці)

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

Цитрусові та субтропічні плодові культури
Агроекологія
Біотехнологія у захисті рослин
Бюджетна система
Використання альтернативних джерел енергії
Економіка та менеджмент енергетичних систем
Економіка та організація аграрного виробництва
Економічна теорія
Енергетичні рослинні ресурси
Етика бізнесу та лідерство в підприємницькій діяльності
Імунітет рослин
Кадастр населених пунктів
Комунікативний менеджмент
Основи містобудування
Прикладна математика
Проектний менеджмент у публічному адмініструванні
Проектування технологічних процесів в овочівництві
Рекультивація земель
Судово-бухгалтерська експертиза
Сучасні тенденції розвитку конструкції автомобілів
Технічна естетика
Транспортний менеджмент і маркетинг
Професійна адаптація
Менеджмент та маркетинг у ветеринарній медицині

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

Ампелографія
Біологічний захист
Селекція винограду
 
Проектування технологічних процесів в овочівництві
Вирощування субтропічних плодових в закритому грунті
Малопоширені плодово-ягідні культури
 
Селекція та насінництво овочевих культур
Малопоширені овочеві культури
Пряно-ароматичні культури
 
Фітонцидно-лікарські рослини
Малопоширені овочеві культури
Пряно-ароматичні культури
 
Декоративне садівництво і квітникарство
Сортовивчення овочевих культур
Квітникарство закритого грунту
 
Радіобіологія
Основи геноміки садових рослин
Екологізований захист рослин з основами моніторингу
 
Механізація с.г. виробництва
Вірусологія плодовоягідних культур та винограду
Культиваційні споруди в садівництві і виноградарстві
 
Стандартизація та управління якістю овочевої продукції
Удобрення плодових і ягідних культур
Виробництво і сертифікація садивного матеріалу
 
Агрофармакологія
Інтенсивне горіхівництво
Біологічний захист
 
Товарознавство овочів, плодів та винограду
Інтродукція плодових, овочевих і ягідних культур
Товарознавство продовольчих товарів

203 Садівництво та виноградарство - ОС «магістр»

Вибіркові компоненти загальної підготовки університетського каталогу

ВКЗПУК 1. Менеджмент персоналу
ВКЗПУК 1. Бізнес управління
ВКЗПУК 1. Теорія організації

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Моделювання технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Транспортне діловодство
ВКФПМФК 1. Інноваційний менеджмент
ВКФПМФК 1. Агробізнес: оцінка та розвиток
ВКФПМФК 1. Управління проектами в енергетиці
ВКФПМФК 1. Організація бізнесу при виробництві і переробці продукції тваринництва
ВКФПМФК 1. Історія розвитку садівництва, овочівництва і виноградарства
ВКФПМФК 1. Зональні системи землеробства
ВКФПМФК 1. Інформаційні технології в наукових дослідженнях землеустрою
ВКФПМФК 1. Продовольча безпека та виробництво екологічно чистої продукції
ВКФПМФК 1. Планування зеленого будівництва
ВКФПМФК 1. Діяльність психолога-реабілітолога в системі інклюзивної освіти
ВКФПМФК 1. Мехатронні системи
ВКФПМФК 1. Фінансове посередництво
ВКФПМФК 1. Управління розвитком компанії
ВКФПМФК 1. Управління підприємством у бізнес-середовищі
ВКФПМФК 1. Управлінський контроль

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Основи ветеринарного бізнесу
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Управління регіональним розвитком територій
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Управління проєктами
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Управління якістю та сертифікація продукції
ВКФПМФК 1. Фінанси місцевого самоврядування
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Управління якістю та сертифікація продукції
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація психолога
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент в інформаційних системах та технологіях
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Підприємництво та економіка інновацій у біомедичній інженерії

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Правові основи безпечності харчових продуктів та захист прав споживачів
ВКФППК 1. Адміністративно-правове регулювання у сфері контролю якості харчових продуктів
ВКФППК 1. Правові аспекти державного контролю та нагляду у сфері безпечності харчових продуктів
 
ВКФППК 2. Технологія первинної переробки молока
ВКФППК 2. Сучасні технології отримання, зберігання, консервування молока
ВКФППК 2. Технологія виробництва і переробки екологічно чистої молочної сировини
 
ВКФППК 3. Технологія переробки туш тварин
ВКФППК 3. Технологія продуктів забою тварин
ВКФППК 3. Інноваційні технології переробки м’яса
 
ВКФППК 4. Організація виробничих процесів
ВКФППК 4. Мікробіологія молока і молочних продуктів
ВКФППК 4. Технологія м’яса і м’ясних продуктів
 
ВКФППК 5. Основи ветеринарної медицини
ВКФППК 5. Превентивна ветеринарія
ВКФППК 5. Ветеринарна патологія
 
ВКФППК 6. Товарознавство, стандартизація
ВКФППК 6. Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю
ВКФППК 6. Міжнародна та регіональна стандартизація і сертифікація
 
ВКФППК 7. Виробництво та оцінка якості кормів
ВКФППК 7. Технологія виробництва комбікормів та кормових добавок
ВКФППК 7. Сучасні технології виробництва кормів
 
ВКФППК 8. Польове кормовиробництво
ВКФППК 8. Луківництво
ВКФППК 8. Типологія луків України
 
ВКФППК 9. Апробація і впровадження інновацій у тваринництві
ВКФППК 9. Основи наукових досліджень
ВКФППК 9. Інтелектуальна власність з основами патентознавства
 
ВКФППК 10. Технологічний контроль якості і безпеки харчових продуктів
ВКФППК 10. Санітарія і гігієна виробництва харчових продуктів з основами НАССР
ВКФППК 10. Сенсорний аналіз харчових продуктів
 
ВКФППК 11. Економіка у тваринництві
ВКФППК 11. Економіка галузей тваринництва
ВКФППК 11. Економіка і планування в тваринництві
 
ВКФППК 12. Менеджмент і маркетинг у тваринництві
ВКФППК 12. Економіка і бухгалтерський облік в тваринництві
ВКФППК 12. Первинний облік у тваринництві
 
ВКФППК 13. Мікробіологія
ВКФППК 13. Аналіз мікробіологічних ризиків у харчових продуктах і кормах
ВКФППК 13. Методи мікробіологічних досліджень
 
ВКФППК 14. Технологія виробництва продукції аквакультури
ВКФППК 14. Ставкове рибництво
ВКФППК 14. Сучасні технології закритих водойм

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст»

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент в інформаційних системах та технологіях

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Апробація і впровадження інновацій в тваринництві
ВКФППК 1. Зоотехнічний облік у тваринництві
ВКФППК 1. Сучасні лабораторні дослідження в тваринництві
 
ВКФППК 2. Виробництво та оцінка якості кормів
ВКФППК 2. Сучасні технології виробництва кормів
ВКФППК 2. Технологія виробництва комбікормів та кормових добавок
 
ВКФППК 3. Товарознавство, стандартизація
ВКФППК 3. Міжнародна та регіональна стандартизація і сертифікація
ВКФППК 3. Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю
 
ВКФППК 4. Організація виробничих процесів
ВКФППК 4. Організація виробничих процесів в галузі
ВКФППК 4. Управління технологічними процесами на сучасних тваринницьких фермах
 
ВКФППК 5. Технологічний контроль якості і безпеки харчових продуктів
ВКФППК 5. Санітарія і гігієна виробництва харчових продуктів з основами НАССР
ВКФППК 5. Сенсорний аналіз харчових продуктів
 
ВКФППК 6. Технологія первинної переробки молока
ВКФППК 6. Сучасні технології отримання, зберігання, консервування молока
ВКФППК 6. Технологія виробництва і переробки екологічно чистої молочної сировини
 
ВКФППК 7. Технологія переробки туш тварин
ВКФППК 7. Інноваційні технології переробки м’яса
ВКФППК 7. Технологія продуктів забою тварин
 
ВКФППК 8. Менеджмент і маркетинг у тваринництві
ВКФППК 8. Економіка і бухгалтерський облік у тваринництві
ВКФППК 8. Первинний облік у тваринництві
 
ВКФППК 9. Технологія виробництва продукції аквакультури
ВКФППК 9. Сучасні технології закритих водойм
ВКФППК 9. Ставкове рибництво