32316, Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Шевченка, 12

201 Агрономія - ОС «магістр»

Вибіркові компоненти загальної підготовки університетського каталогу

ВКЗПУК 1. Менеджмент персоналу
ВКЗПУК 1. Бізнес управління
ВКЗПУК 1. Теорія організації

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Моделювання технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Транспортне діловодство
ВКФПМФК 1. Інноваційний менеджмент
ВКФПМФК 1. Агробізнес: оцінка та розвиток
ВКФПМФК 1. Управління проектами в енергетиці
ВКФПМФК 1. Організація бізнесу при виробництві і переробці продукції тваринництва
ВКФПМФК 1. Історія розвитку садівництва, овочівництва і виноградарства
ВКФПМФК 1. Зональні системи землеробства
ВКФПМФК 1. Інформаційні технології в наукових дослідженнях землеустрою
ВКФПМФК 1. Продовольча безпека та виробництво екологічно чистої продукції
ВКФПМФК 1. Планування зеленого будівництва
ВКФПМФК 1. Діяльність психолога-реабілітолога в системі інклюзивної освіти
ВКФПМФК 1. Мехатронні системи
ВКФПМФК 1. Фінансове посередництво
ВКФПМФК 1. Управління розвитком компанії
ВКФПМФК 1. Управління підприємством у бізнес-середовищі
ВКФПМФК 1. Управлінський контроль

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Управління ростом і розвитком рослин в технологіях вирощування с.-г. культур
ВКФППК 1. Продуційний процес у технологіях вирощування с.-г. культур
ВКФППК 1. Науково-теоретичне обгрунтування технологій вирощування с.-г. культур
 
ВКФППК 2. Технології органічного рослинництва
ВКФППК 2. Сільськогосподарське дорадництво
ВКФППК 2. Дорадництво
 
ВКФППК 3. Біоенергетичний аналіз інтенсивних технологій в рослинництві
ВКФППК 3. Статистичний аналіз експериментальних даних в рослинництві
ВКФППК 3. Аналіз якості продукції рослинництва
 
ВКФППК 4. Моніторинг управління якістю грунтів
ВКФППК 4. Ґрунти світу
ВКФППК 4. Діагностика і картографування грунтів
 
ВКФППК 5. Біоенергетичні культури
ВКФППК 5. Нішеві культури
ВКФППК 5. Ароматичні культури
 
ВКФППК 6. Кваліфікаційна експертиза сортів рослин
ВКФППК 6. Сортова сертифікація, інспекторський нагляд та контроль в насінництві
ВКФППК 6. Інспектування, контроль і сертифікація у насінництві

202 Захист і карантин рослин - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент в інформаційних системах та технологіях

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Біотехнологія у захисті рослин
ВКФППК 1. Сільськогосподарська зоологія
ВКФППК 1. Зоофаги і бактеріофаги
 
ВКФППК 2. Бджільництво
ВКФППК 2. Біохімія
ВКФППК 2. Радіобіологія
 
ВКФППК 3. Антагоністи шкідливих мікроорганізмів у захисті рослин
ВКФППК 3. Профілактика карантинних об’єктів
ВКФППК 3. Адвентивні шкідливі організми
 
ВКФППК 4. Агроекологія
ВКФППК 4. Програмування врожаю за фахом
ВКФППК 4. Методи діагностики хвороб
 
ВКФППК 5. Родентологія
ВКФППК 5. Механізація, електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва
ВКФППК 5. Географічні інформаційні системи і технології у захисті рослин
 
ВКФППК 6. Сільськогосподарська вірусологія
ВКФППК 6. Природоохоронне законодавство
ВКФППК 6. Аграрне та екологічне право
 
ВКФППК 7. Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва
ВКФППК 7. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
ВКФППК 7. Технологія зберігання і переробки плодоовочевої продукції
 
ВКФППК 8. Моніторинг поширення шкідників, хвороб і бур’янів
ВКФППК 8. Фітосанітарний моніторинг
ВКФППК 8. Державна фітосанітарна діяльність

202 Захист і карантин рослин - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст»

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент в інформаційних системах та технологіях

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Бджільництво
ВКФППК 1. Сільськогосподарська зоологія
ВКФППК 1. Зоофаги і бактеріофаги
 
ВКФППК 2. Біотехнологія у захисті рослин
ВКФППК 2. Біохімія
ВКФППК 2. Радіобіологія
 
ВКФППК 3. Антагоністи шкідливих мікроорганізмів у захисті рослин
ВКФППК 3. Профілактика карантинних об’єктів
ВКФППК 3. Адвентивні шкідливі організми
 
ВКФППК 4. Сільськогосподарська вірусологія
ВКФППК 4. Програмування врожаю за фахом
ВКФППК 4. Методи діагностики хвороб
 
ВКФППК 5. Родентологія
ВКФППК 5. Механізація, електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва
ВКФППК 5. Географічні інформаційні системи і технології у захисті рослин
 
ВКФППК 6. Агроекологія
ВКФППК 6. Природоохоронне законодавство
ВКФППК 6. Аграрне та екологічне право
 
ВКФППК 7. Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва
ВКФППК 7. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
ВКФППК 7. Технологія зберігання і переробки плодоовочевої продукції
 
ВКФППК 8. Моніторинг поширення шкідників, хвороб і бур’янів
ВКФППК 8. Фітосанітарний моніторинг
ВКФППК 8. Державна фітосанітарна діяльність

202 Захист і карантин рослин - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст» (3 роки 4 місяці)

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

Цитрусові та субтропічні плодові культури
Агроекологія
Біотехнологія у захисті рослин
Бюджетна система
Використання альтернативних джерел енергії
Економіка та менеджмент енергетичних систем
Економіка та організація аграрного виробництва
Економічна теорія
Енергетичні рослинні ресурси
Етика бізнесу та лідерство в підприємницькій діяльності
Імунітет рослин
Кадастр населених пунктів
Комунікативний менеджмент
Основи містобудування
Прикладна математика
Проектний менеджмент у публічному адмініструванні
Проектування технологічних процесів в овочівництві
Рекультивація земель
Судово-бухгалтерська експертиза
Сучасні тенденції розвитку конструкції автомобілів
Технічна естетика
Транспортний менеджмент і маркетинг
Професійна адаптація
Менеджмент та маркетинг у ветеринарній медицині

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

Біотехнологія у захисті рослин
Сільськогосподарська меліорація
Селекція та насінництво польових культур
 
Бджільництво
Сільськогосподарська зоологія
Зоофаги і бактеріофаги
 
Антагоністи шкідливих мікроорганізмів у захисті рослин
Профілактика карантинних об'єктів
Адвентивні шкідливі організми
 
Агроекологія
Природоохоронне законодавство
Аграрне та екологічне право
 
Родентологія
Лікарські рослини
Географічні інформаційні системи і технології у захисті рослин
 
Сільськогосподарська вірусологія
Програмування врожаю за фахом
Методи діагностики хвороб
 
Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
Технологія зберігання і переробки плодоовочевої продукції
 
Моніторинг поширення шкідників, хвороб і бур'янів
Фітосанітарний моніторинг
Державна фітосанітарна діяльність

203 Садівництво та виноградарство - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Управління регіональним розвитком територій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Фінанси місцевого самоврядування
ВКФПМФК 1. Управління проєктами
ВКФПМФК 1. Управління якістю та сертифікація продукції
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація психолога

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Ампелографія
ВКФППК 1. Біологічний захист винограду
ВКФППК 1. Селекція винограду
 
ВКФППК 2. Цитрусові та субтропічні плодові культури
ВКФППК 2. Вирощування субтропічних плодових в закритому грунті
ВКФППК 2. Малопоширені плодово-ягідні культури
 
ВКФППК 3. Крафтове виноробство
ВКФППК 3. Інноваційні технології продуктів бродіння та виноробства
ВКФППК 3. Енологія
 
ВКФППК 4. Фітонцидно-лікарські рослини
ВКФППК 4. Малопоширені овочеві культури
ВКФППК 4. Пряно-ароматичні культури
 
ВКФППК 5. Декоративне садівництво і квітникарство
ВКФППК 5. Квітникарство відкритого грунту
ВКФППК 5. Квітникарство закритого грунту
 
ВКФППК 6. Селекція та насінництво овочевих культур
ВКФППК 6. Основи геноміки садових рослин
ВКФППК 6. Екологізований захист рослин з основами моніторингу
 
ВКФППК 7. Товарознавство овочів, плодів та винограду
ВКФППК 7. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
ВКФППК 7. Товарознавство продовольчих товарів
 
ВКФППК 8. Стандартизація та управління якістю овочевої продукції
ВКФППК 8. Ліцензування, сертифікація та маркування продукції виноградарства
ВКФППК 8. Виробництво і сертифікація садивного матеріалу
 
ВКФППК 9. Агрофармакологія
ВКФППК 9. Карантин рослин
ВКФППК 9. Біологічний захист
 
ВКФППК 10. Механізація с.г. виробництва
ВКФППК 10. Енергоощадне машиновикористання в садівництві
ВКФППК 10. Культиваційні споруди в садівництві і виноградарстві