32316, Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Шевченка, 12

181 Харчові технології - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти

Вибірковий компонент фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Основи ветеринарного бізнесу
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Управління регіональним розвитком територій
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Управління проєктами
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Управління якістю та сертифікація продукції
ВКФПМФК 1. Фінанси місцевого самоврядування
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Управління якістю та сертифікація продукції
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація психолога
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент в інформаційних системах та технологіях
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1 Підприємництво та економіка інновацій у біомедичній інженерії

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Правові основи безпечності харчових продуктів та захисту прав споживача
ВКФППК 1. Адміністративно-правове регулювання у сфері харчової безпеки
ВКФППК 1. Правові аспекти державного контролю та нагляду у сфері безпечності харчових продуктів
 
ВКФППК 2. Кондиціювання повітря і вентиляція
ВКФППК 2. Підйомно-транспортні машини
ВКФППК 2. Основи промислового будівництва
 
ВКФППК 3. Інноваційне обладнання харчових виробництв
ВКФППК 3. Харчові та дієтичні добавки
ВКФППК 3. Регулювання використання харчових добавок
 
ВКФППК 4. Матеріалознавство
ВКФППК 4. Наука про матеріали
ВКФППК 4. Надійність обладнання галузі
 
ВКФППК 5. Механізація НРСТ робіт у харчовій галузі
ВКФППК 5. Технічне обслуговування і ремонт устаткування галузі
ВКФППК 5. Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання
 
ВКФППК 6. Теплотехніка та теплові процеси галузі
ВКФППК 6. Теплотехнологiчнi процеси та установки
ВКФППК 6. Технічна термодинаміка
 
ВКФППК 7. Моделювання технологічних процесів і систем
ВКФППК 7.  Технологічне моделювання борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
ВКФППК 7. Моделювання складу інноваційних м`ясних продуктів
 
ВКФППК 8. Фінансове планування інженерної діяльності
ВКФППК 8. Фінансовий аналіз
ВКФППК 8. Фінанси, гроші та кредит
 
ВКФППК 9. Організація харчових виробництв
ВКФППК 9. Організація виробництва борошняних та кондитерських виробів
ВКФППК 9. Сучасні підходи в організації виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
 
ВКФППК 10. Патентознавство
ВКФППК 10. Основи технічної творчості
ВКФППК 10. Основи наукових досліджень
 
ВКФППК 11. Основи виробництва органічних харчових продуктів
ВКФППК 11. Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів
ВКФППК 11. Органічні харчові продукти спеціального призначення
 
ВКФППК 12. Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка
ВКФППК 12. Електроніка та мікросхемотехніка
ВКФППК 12. Автоматизовані системи управління технологічними процесами
 
ВКФППК 13. Моніторинг харчових виробничих процесів
ВКФППК 13. Пневматика та пневмотранспорт
ВКФППК 13. Основи технологій зернових продуктів
 
ВКФППК 14. Методи контролю харчових виробництв
ВКФППК 14. Методи оптимізації виробництва харчових продуктів
ВКФППК 14 Сировина для харчових продуктів

181 Харчові технології - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст»

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент в інформаційних системах та технологіях

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Кондиціювання повітря і вентиляція
ВКФППК 1. Підйомно-транспортні машини
ВКФППК 1. Використання техніки в АПК
 
ВКФППК 2. Механізація переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
ВКФППК 2. Основи кріогенних та сушильних технологій
ВКФППК 2. Модернізація технологічних процесів харчових виробництв
 
ВКФППК 3. Організація харчових виробництв
ВКФППК 3. Організація виробництва борошняних та кондитерських виробів у Європі
ВКФППК 3. Сучасні підходи в організації виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
 
ВКФППК 4. Моделювання технологічних процесів і систем
ВКФППК 4. Технологічне моделювання борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
ВКФППК 4. Моделювання складу інноваційних м`ясних продуктів
 
ВКФППК 5. Основи виробництва органічних харчових продуктів
ВКФППК 5. Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів
ВКФППК 5. Органічні харчові продукти спеціального призначення
 
ВКФППК 6. Методи контролю харчових виробництв
ВКФППК 6. Сировина для харчових продуктів
ВКФППК 6. Методи оптимізації виробництва харчових продуктів

201 Агрономія - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст» (3 роки 4 місяці)

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

Цитрусові та субтропічні плодові культури
Агроекологія
Біотехнологія у захисті рослин
Бюджетна система
Використання альтернативних джерел енергії
Економіка та менеджмент енергетичних систем
Економіка та організація аграрного виробництва
Економічна теорія
Енергетичні рослинні ресурси
Етика бізнесу та лідерство в підприємницькій діяльності
Імунітет рослин
Кадастр населених пунктів
Комунікативний менеджмент
Основи містобудування
Прикладна математика
Проектний менеджмент у публічному адмініструванні
Проектування технологічних процесів в овочівництві
Рекультивація земель
Судово-бухгалтерська експертиза
Сучасні тенденції розвитку конструкції автомобілів
Технічна естетика
Транспортний менеджмент і маркетинг
Професійна адаптація
Менеджмент та маркетинг у ветеринарній медицині

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

Сільськогосподарські меліорації
Геоінформаційні системи
ГІС в агрономії.
 
Лікарські рослини
Охорона грунтів
Охорона та раціональне використання земель
 
Енергетичні рослинні ресурси
Буряківництво
Інтенсивні технології вирощування буряків
 
Гербологія
Генетичні рослинні ресурси
Генобанки рослин
 
Насінництво
Насіннєзнавство
Методи контролю в насінництві
 
Карантин рослин
Генетика імунітету проти хвороб і шкідників
Генетичні основи імунітету рослин
 
Біотехнологія
Селекція і насінництво гетерозисних гібридів
Селекція і насінництво с.-г. культур на гетерозисній основі
 
Бджільництво
Основи товарознавства продукції рослинництва
Товарознавство продовольчих товарів
 
Радіобіологія
Картографія грунтів
Основи земельного кадастру в агрономії
 

201 Агрономія - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Управління регіональним розвитком територій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Фінанси місцевого самоврядування
ВКФПМФК 1. Управління проєктами
ВКФПМФК 1. Управління якістю та сертифікація продукції
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація психолога

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Сільськогосподарські меліорації
ВКФППК 1. Геоінформаційні системи
ВКФППК 1. ГІС в агрономії
 
ВКФППК 2. Лікарські рослини
ВКФППК 2. Ефіроолійні культури
ВКФППК 2. Дикорослі лікарські рослини
 
ВКФППК 3. Біотехнологія
ВКФППК 3. Селекція і насінництво гетерозисних гібридів
ВКФППК 3. Селекція і насінництво с.-г. культур на гетерозисній основі
 
ВКФППК 4. Технічні культури
ВКФППК 4. Генетичні рослинні ресурси
ВКФППК 4. Енергетичні рослинні ресурси
 
ВКФППК 5. Насінництво
ВКФППК 5. Насіннєзнавство
ВКФППК 5. Методи контролю в насінництві
 
ВКФППК 6. Бджільництво
ВКФППК 6. Технології виробництва продукції бджільництва
ВКФППК 6. Основи племінної роботи в бджільництві
 
ВКФППК 7. Карантин рослин
ВКФППК 7. Моніторинг поширення шкідників хвороб і бур’янів
ВКФППК 7. Адвентивні шкідливі організми
 
ВКФППК 8. Система удобрення сільськогосподарських культур
ВКФППК 8. Охорона ґрунтів
ВКФППК 8. Охорона та раціональне використання земель
 
ВКФППК 9. Менеджмент
ВКФППК 9. Основи товарознавства продукції рослинництва
ВКФППК 9. Менеджмент і маркетинг
 
ВКФППК 10. Рекультивація земель
ВКФППК 10. Типологія луків України
ВКФППК 10. Луки України
 
ВКФППК 11. Агроскаутинг та планування ресурсів в рослинництві
ВКФППК 11. Програмування врожаїв с.г.культур
ВКФППК 11. Основи земельного кадастру в агрономії
 
ВКФППК 12. Радіобіологія
ВКФППК 12. Товарознавство овочів, плодів та винограду
ВКФППК 12. Товарознавство продовольчих товарів

201 Агрономія - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст»

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент в інформаційних системах та технологіях

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Технічні та лікарські культури
ВКФППК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФППК 1. Охорона та раціональне використання земель
 
ВКФППК 2. Сільськогосподарські меліорації
ВКФППК 2. Геоінформаційні системи
ВКФППК 2. ГІС в агрономії
 
ВКФППК 3. Овочівництво та плодівництво
ВКФППК 3. Органічне овочівництво
ВКФППК 3. Органічне плодівництво і виноградарство
 
ВКФППК 4. Системи захисту сільськогосподарських культур
ВКФППК 4. Карантин рослин
ВКФППК 4. Моніторинг поширення шкідників, хвороб і бурянів
 
ВКФППК 5. Система удобрення сільськогосподарських культур
ВКФППК 5. Енергоощадні технології в галузі зберігання та переробки продукції рослинництва
ВКФППК 5. Енергозберігаючі технології зберігання та переробки продукції
 
ВКФППК 6. Генетика і біотехнологія
ВКФППК 6. Генетичні рослинні ресурси
ВКФППК 6. Селекція і насінництво гетерозисних гібридів