Реєстраційний номер |
Шифр наукової роботи |
Тема |
Кількість балів за 1 рецензією |
Кількість балів за 2 рецензією |
Кількість балів за рецензуванням |
Роботи, які претендують на нагородження дипломами конкурсу |
15 |
Vegetables of South |
Розробка прогнозу та перспективи розвитку галузі овочівництва у південному регіоні |
98 |
94 |
192 |
34 |
Інновації підприємств |
Інноваційний розвиток підприємств |
95 |
97 |
192 |
30 |
Технології |
Ефективність управління інноваційною діяльністю підприємства АПК |
95 |
96 |
191 |
13 |
STEP BY STEP |
Методичний інструментарій стратегії розвитку зерновиробництва |
94 |
97 |
191 |
33 |
Стратегія підприємства |
Інноваційна стратегія інноваційної діяльності підприємства |
95 |
95 |
190 |
10 |
Економіка успіху |
Удосконалення кадрової політики підприємства |
94 |
95 |
189 |
25 |
Зелений туризм |
Перспективи розвитку сільського зеленого туризму (на прикладі Бережанського району) |
94 |
95 |
189 |
5 |
Активізація агробізнесу |
Напрями підвищення ефективності суб'єктів малого підприємництва в агробізнесі |
95 |
94 |
189 |
1 |
Млин |
Техніко-економічне обґрунтування створення цеху з переробки зерна пшениці на борошно у сільськогосподарському підприємстві |
91 |
97 |
188 |
23 |
Переробні підприємства |
Підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств |
90 |
97 |
187 |
35 |
Соціальна відповідальність |
Формування соціальної відповідальності аграрних підприємств та корпорацій |
90 |
96 |
186 |
32 |
Ефективність |
Ефективність діяльності сільськогосподарських підприємств Хмельницької області |
94 |
90 |
184 |
56 |
Аквакультура |
Комплексна аквакультура – ключовий фактор стійкої агроекологічної системи виробництва |
93 |
90 |
183 |
62 |
Кукурудза |
Оцінка рівня економічної ефективності інтенсифікації виробництва кукурудзи |
90 |
92 |
182 |
14 |
Сталий бізнес |
Оцінювання ефективності впровадження цілей сталого розвитку у корпоративні стратегії аграрних ТНК |
86 |
95 |
181 |
18 |
Прибутковість агропідприємства |
Прибутковість аграрного підприємства та резерви її підвищення |
90 |
91 |
181 |
51 |
Фермерське господарство |
Джерела формування та напрями розподілу прибутку фермерського господарства |
84 |
97 |
181 |
7 |
Біоекономіка |
Розвиток аграрного сектора на засадах біоекономіки |
95 |
85 |
180 |
24 |
Сільські території |
Сільські території – центри економічної активності єврорегіонального співробітництва в контексті економічної безпеки України |
90 |
90 |
180 |
29 |
Маркетинг молочного виробництва |
Ефективність маркетингової діяльності підприємства молочної галузі ПРАТ «Лікталіс-Миколаїв» |
86 |
90 |
176 |
17 |
CSR |
Корпоративна соціальна відповідальність як чинник розвитку сучасного бізнесу |
93 |
82 |
175 |
42 |
Ферма експорт |
Тенденції сільськогосподарської складової зовнішньої торгівлі України |
83 |
92 |
175 |
53 |
Продовольча безпека |
Розвиток органічного виробництва у системі забезпечення продовольчої безпеки України |
95 |
80 |
175 |
61 |
Інвестиційне забезпечення |
Інвестиційне забезпечення стратегії розвитку сільськогосподарських підприємств тваринництва |
95 |
80 |
175 |
4 |
Ресурсоощадне землекористування |
Економіка й управління ресурсоощадним землекористуванням |
84 |
90 |
174 |
41 |
Оптмодель |
Модель оптимізації експортно-імпортних операцій продукції тваринництва та рослинництва України |
89 |
84 |
173 |
22 |
Спільна участь |
Сучасний мега-тренд розвитку шерінгової економіки на ринку праці в аграрному секторі |
79 |
90 |
169 |
44 |
Проекти АПК |
Підвищення ефективності проектів відновлення автодоріг АПК |
80 |
89 |
169 |
58 |
ЕРСГ-2020 |
Економічні ризики в діяльності сільськогосподарських підприємств |
82 |
87 |
169 |
47 |
Перспектива-А |
Використання логістичного підходу у системі менеджменту аграрних підприємств |
95 |
73 |
168 |
20 |
Податки сільського господарства |
Податкове регулювання ринку сільськогосподарської продукції |
73 |
93 |
166 |
16 |
Співанка |
Оцінювання впливу впровадження нових сортів сільськогосподарських культур на ефективність аграрного виробництва (на прикладі СГПП «МАЯК») |
80 |
80 |
160 |
19 |
Мотивація |
Ефективність використання мотиваційних механізмів у сфері підприємництва |
75 |
85 |
160 |
38 |
Інноваційний розвиток |
Поточні проблеми та стратегічні завдання інноваційного розвитку в аграрному бізнесі України |
80 |
80 |
160 |
49 |
Дослідне поле |
Оцінка результатів впровадження нових сортів зернових |
78 |
72 |
150 |
60 |
Winemaking |
Актуальні проблеми розвитку виноградарства та виноробства на півдні України |
70 |
78 |
148 |
27 |
1-технічні культури |
Підвищення економічної ефективності виробництва технічних культур |
70 |
70 |
140 |
59 |
Niche of the south |
Технології те перспективи вирощування шафрану на півдні України |
68 |
70 |
138 |
48 |
Шафран |
Організація вирощування і використання продукції шафрану в підприємстві «Healthy Agro» |
48 |
85 |
133 |
54 |
Чина |
Аналіз питання продовольчої безпеки Китаю та її залежності від імпорту аграрної продукції |
60 |
67 |
127 |
28 |
Оптимізація витрат |
Оптимізація витрат на корми як чинник зниження собівартості продукції тваринництва |
65 |
61 |
126 |
40 |
Сільськогосподарські інновації |
Фінансування інноваційної діяльності сільського господарства |
70 |
56 |
126 |
63 |
Регіон |
Продовольча безпека регіону |
60 |
60 |
120 |
9 |
АПК 2020 |
Регіональний аспект функціонування ринку меду як основного продукту бджільництва в Україні |
63 |
56 |
119 |
36 |
Методи оцінки |
Показники та методи оцінки ефективності соціальної відповідальності суб'єктів господарювання аграрної сфери економіки |
57 |
60 |
117 |
57 |
Ефективність персоналу |
Оцінка ефективності використання персоналу у сфері сільського господарства регіону |
73 |
44 |
117 |
8 |
Високоолеїнова олія |
Обґрунтування доцільності виробництва нішевого сорту олії |
62 |
54 |
116 |
6 |
Молоко агрохолдингу |
Оцінка економічної ефективності виробництва продукції молочного скотарства у ТЗОВ «БУЧАЧАГРОХЛІБПРОМ» |
60 |
55 |
115 |
52 |
Потенціал агрокомпаній |
Оцінювання логістичного потенціалу аграрних підприємств країн, які є основними агровиробниками світу |
62 |
52 |
114 |
12 |
Управління капіталом |
Удосконалення власним капіталом торговельних підприємств |
42 |
68 |
110 |
31 |
Інтеграція |
Становлення аграрно-промислових формувань у бурякоцукровому підкомплексі |
47 |
58 |
105 |
55 |
Господарство |
Стратегічний напрямок ринку фермерських господарств України |
66 |
35 |
101 |
45 |
Функціональні стратегії |
Розвиток функціональних стратегій сільськогосподарського підприємства |
60 |
39 |
99 |
66 |
Управитр |
Система управління витратами підприємства та шляхи її вдосконалення |
48 |
51 |
99 |
46 |
Кадрова політика |
Удосконалення кадрової політики підприємства (на прикладі ТОВ «Іванівські млинарі») |
47 |
51 |
98 |
2 |
Виробництво зернових |
Шляхи підвищення економічної ефективності виробництва зернових у сільськогосподарських підприємствах |
45 |
51 |
96 |
21 |
Славутич |
Удосконалення управління виробництва продукції на сільськогосподарському підприємстві |
48 |
48 |
96 |
39 |
Фінансове забезпечення |
Фінансове забезпечення малих підприємств в сучасних умовах |
47 |
48 |
95 |
43 |
Гранола Файн |
Оцінювання конкурентоспроможності переробних підприємств харчової промисловості |
45 |
50 |
95 |
50 |
Рекламування продукції |
Вплив реклами на ефективність господарської діяльності сучасних підприємств |
44 |
44 |
88 |
26 |
53-свинарство |
Підвищення конкурентоспроможності галузі свинарства |
34 |
53 |
87 |
11 |
Ощадне виробництво |
Застосування елементів ощадності в сільськогосподарському виробництві |
40 |
44 |
84 |
65 |
Ринок сиру |
Формування та функціонування ринку сиру в Україні |
49 |
33 |
82 |
37 |
Державно-приватне партнерство |
Здійснення соціальної відповідальності аграрних підприємств на засадах державно-приватного партнерства |
38 |
42 |
80 |
64 |
Промисловість |
Конкурентоспроможність харчової промисловості в умовах глобалізації національної економіки |
39 |
41 |
80 |
3 |
Свинарство |
Шляхи підвищення прибутковості виробництва продукції свинарства |
36 |
43 |
79 |