32316, Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Шевченка, 12

Силабуси - 181 Харчові технології - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти (3 роки 10 місяців)

Обов'язкові компоненти фахової підготовки

ОКФП 1 Вступ до фаху
ОКФП 2 Інженерна та комп’ютерна графіка
ОКФП 3 Контроль якості та безпечності харчових продуктів
ОКФП 4 Харчова хімія
ОКФП 5 Основи технології виробництва та первинної переробки сільськогосподарської продукції
ОКФП 6 Технічне забезпечення зберігання харчової продукції
ОКФП 7 Холодильна технологія харчових продуктів
ОКФП 8 Пакування харчових продуктів
ОКФП 9 Холодильне устаткування переробних виробництв
ОКФП 10 Мікробіологія харчових продуктів
ОКФП 11 Машини, автомати та роботехнічні комплекси харчових виробництв
ОКФП 12 Проектування переробних і харчових виробництв
ОКФП 13 Механізація переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
ОКФП 14 Процеси і апарати харчових виробництв
ОКФП 15 Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю харчової продукції
ОКФП 16 Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання
ОКФП 17 Теоретичні основи безпеки харчових продуктів
ОКФП 18 Харчові технології
ОКФП 19 Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв
ОКФП 20 Наукові основи харчових технологій
ОКФП 21 Основи конструювання технологічного обладнання
ОКФП 22 Економіка і управління харчових виробництв
ОКФП 23 Потоково-технологічні лінії виробництва харчової продукції
ОКФП 24 Виробнича практика
ОКФП 25 Підготовка та захист кваліфікаційної роботи

Силабуси - 181 Харчові технології - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст» (1 рік 10 місяців)

Обов'язкові компоненти фахової підготовки

ОКФП 1 Контроль якості та безпечності харчових продуктів
ОКФП 2 Інженерна та комп'ютерна графіка
ОКФП 3 Харчова хімія
ОКФП 4 Основи технології виробництва та первинної переробки сільськогосподарської продукції
ОКФП 5 Холодильна технологія харчових продуктів
ОКФП 6 Пакування харчових продуктів
ОКФП 7 Проектування переробних і харчових виробництв
ОКФП 8 Механізація НРТС робіт у харчовій галузі
ОКФП 9 Процеси і апарати харчових виробництв
ОКФП 10 Теоретичні основи безпеки харчових продуктів
ОКФП 11 Харчові технології
ОКФП 12 Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв
ОКФП 13 Економіка і управління харчових виробництв
ОКФП 14 Наукові основи харчових технологій
ОКФП 15 Потоково-технологічні лінії виробництва харчової продукції
ОКФП 16 Виробнича практика в переробних і харчових підприємствах

Силабуси - 208 Агроінженерія - ОС «бакалавр»

Обов'язкові компоненти фахової підготовки

ОКФП 1 Інженерна та комп'ютерна графіка
ОКФП 2 Теоретична механіка
ОКФП 3 Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів
ОКФП 4 Механіка матеріалів і конструкцій
ОКФП 5 Теорія механізмів і машин
ОКФП 6 Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання
ОКФП 7 Деталі машин
ОКФП 8 Гідравліка
ОКФП 9 Теплотехніка
ОКФП 10 Трактори і автомобілі
ОКФП 11 Сільськогосподарські машини
ОКФП 12 Паливо-мастильні та інші експлуатаційні матеріали
ОКФП 13 Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції
ОКФП 14 Експлуатація машин і обладнання
ОКФП 15 Ремонт машин та обладнання
ОКФП 16 Технічний сервіс в АПК
ОКФП 17 Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка
ОКФП 18 Машини, обладнання та їх використання в тваринництві
ОКФП 19 Машини, обладнання та їх використання при переробці сільськогосподарської продукції
ОКФП 20 Економіка аграрного виробництва
ОКФП 21 Механіко-технологічні властивості с.-г. матеріалів
ОКФП 22 Обладнання та технології зварювальних робіт
ОКФП 23 Прикладна математика
ОКФП 24 Вступ до фаху
ОКФП 25 Виробнича практика
ОКФП 26 Підготовка та захист кваліфікаційної роботи

Силабуси - 208 Агроінженерія - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст» (2 роки 10 місяців)

Обов'язкові компоненти фахової підготовки

ОКФП 1 Інженерна та комп'ютерна графіка
ОКФП 2 Матеріалознавство і ТКМ
ОКФП 3 Теоретична механіка
ОКФП 4 Механіка матеріалів і конструкцій
ОКФП 5 Теорія механізмів і машин
ОКФП 6 Деталі машин
ОКФП 7 Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання
ОКФП 8 Паливо-мастильні та інші експлуатаційні матеріали
ОКФП 9 Трактори і автомобілі
ОКФП 10 Сільськогосподарські машини
ОКФП 11 Гідравліка
ОКФП 12 Теплотехніка
ОКФП 13 Ремонт машин та обладнання
ОКФП 14 Експлуатація машин і обладнання
ОКФП 15 Машини і обладнання та їх використання в тваринництві
ОКФП 16 Машини, обладнання та їх використання при переробці сільськогосподарської продукції
ОКФП 17 Технічний сервіс в АПК
ОКФП 18 Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка
ОКФП 19 Механіко-технологічні властивості с.-г. матеріалів
ОКФП 20 Прикладна математика
ОКФП 21 Технологія виробництва та переробки с.г. продукції
ОКФП 22 Виробнича експлуатаційно-ремонтна практика