05 жовтня 2023 року в навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше засідання студентського наукового гуртка кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва «Біотехнолог».
Доцент кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Юлія ЄВСТАФІЄВА ознайомила учасників гуртка з основними напрямами наукової роботи та Положенням про студентський науковий гурток. У ході засідання було визначено ряд проблемних питань, визначено голову гуртка – Назар СУШКО, здобувача вищої освіти 1 СТН курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») та окреслено основні напрями наукової студентської роботи заплановані на 2023-2024 навчальний рік.

Робота студентського наукового гуртка допомагає не тільки проявити себе і актуалізувати своє мислення, але й обговорити актуальні питання біотехнології у невимушеній, доброзичливій і надзвичайно творчій атмосфері. Здобувачі вищої освіти висловлюють креативні ідеї щодо перспектив розвитку наукового гуртка та бажання набуття навиків дослідницької роботи, розширення кругозору та ерудиції.
Керівник наукового гуртка «Біотехнолог»
кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Юлія ЄВСТАФІЄВА