ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ МАГІСТРІВ З ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦВТА

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є надзвичайно важливою складовою їх навчання. В навчально-науковому інституті харчових технологій для покращення рівня практичної підготовки здобувачів вищої освіти, крім навчальних і виробничих практик, широкого застосування набули виїзні заняття, під час яких здобувачі освіти можуть у виробничих умовах виконувати завдання передбачені робочою програмою та отримувати результати необхідні для подальшої професійної діяльності.

1 листопада 2023 року доцентом кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Юлією ЄВСТАФІЄВОЮ в межах навчальної дисципліни «Біотехнологічні процеси виробництва і використання кормів» було проведено виїзне заняття, в умовах філії кафедри, в приватному агропромисловому підприємстві «Обрій» с. Великі Чорнокінці Чортківського району Тернопільської області для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Заняття за темою «Технологія біологічного та хімічного консервування кормів» дало змогу здобувачам вищої освіти закріпити отримані теоретичні знання, ознайомитися з сучасними консервантами, які використовуються при  консервуванні сінажу та силосу, дозами внесення та вартістю використовуваних консервантів. Органолептично дослідили якість даних кормів та обговорили інновації щодо впровадження у даному підприємстві. Виїзне заняття пройшло успішно та жваво.

Висловлюю щиру подяку директору підприємства
Степану ДАНИЛИШИНУ за можливість проведення виїзного заняття.

 

доцент кафедри технології виробництва
і переробки продукції тваринництва Юлія ЄВСТАФІЄВА