Технологи відвідали птахофабрику

28 листопада 2022 року здобувачі вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», за сприяння доцента Наталії ПУСТОВОЇ та керівництва філії «Птахофабрика «Авіс», ознайомились із основними процесами виробництва харчового яйця курей.

Головних технолог Андрій ГАЙ здійснив екскурсію птахофабрикою та двоповерховим пташником, здобувачам цікаво розповів про діяльність і специфіку виробництва товарного яйця курей-несучок. Найбільший інтерес у здобувачів викликала налагодженість роботи технологічних систем та автоматизація виконання усіх процесів з догляду за птицею, а також велика ємність виробництва – понад 5 млн. голів курей.

 

Наталія Пустова доцент, кандидат с.-г. наук,
асистент кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва ННІ харчових технологій