У переддень Дня працівників харчової промисловості науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції провели технологічні майстер-класи з приготування різних видів харчових продуктів.
Так, під керівництвом викладачів кафедри, здобувачі навчаються працювати у команді, відшліфовують свої практичні навички, практикують різні технологічні способи і прийоми обробки продуктів, вдосконалюють навички самоменеджменту, підвищують рівень фаховості. Практично орієнтовані майстер-класи надзвичайно полюбляють здобувачі. Саме їх реалізація дає можливість зрозуміти, чи правильний вибір зроблено. Вдалий вибір професії – це запорука того, якщо натхненно працюватимеш, то отримаєш від своєї роботи велике задоволення. Отже, найважливіше в житті – вчасно зрозуміти своє покликання і впевнено крокувати до своєї мети.
Технологічний майстер-клас, проведений на кафедрі, мотивує кожного здобувача бути кращим, впевненішим, професійнішим. Саме таку мету ставлять собі працівники кафедри, спонукаючи кожного здобувача освіти до технологічних процесів.
Отже, підсумовуючи результати проведеної роботи, можна стверджувати, що здобувачі з великим ентузіазмом експериментували з різними способами теплової обробки продукції: смаження, варіння, випікання, приготування у фритюрі; приготування тіста, начинок; оздоблення кондитерських виробів; приготування напівфабрикатів та підготовка сировини. Здобувачі опанували не тільки тонкощі технологічних процесів, але й вивчили роботу різних видів обладнання, що надзвичайно важливо для майбутнього фахівця.
Сподіваємося, що кожен здобувач у майбутньому стане справжнім фахівцем своєї справи з почуттям високої відповідальності. Щиро бажаємо Вам працювати на благо України та піднесення добробуту всього українського народу.
Підготували НПП кафедри харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції
Завідувач кафедри, професор Тетяна ПРИЛІПКО
Віталій ПІДЛІСНИЙ
Олександр СЕМЕНОВ
Володимир КОСТАШ
Лілія ТКАЧ
Фото: Вадим Кошелевський