12 жовтня 2023 року Володимир Петрович Ткачук доцент кафедри технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва Поліського національного університету прочитав гостьову онлайн лекцію для другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ЗВО «ПДУ»
НА ТЕМУ: ПИТАННЯ РЕГУЛЯЦІЇ М'ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ
У ході лекції Володимир Петрович розповів здобувачам вищої освіти про формування м’ясної продуктивності та фактори, що її обумовлюють, структуру та особливості будови м’язової, сполучної, жирової та кісткової тканин та стимулятори м’ясної продуктивності.
Цікавим і актуальним моментом лекції було саме дискусійне обговорення проблематики. Здобувачі вищої освіти активно ставили запитання й отримували вичерпні відповіді.
Лекція відбулася в дружній атмосфері, а представлена інформація зацікавила здобувачів.
Доцент кафедри технології виробництва
і переробки продукції тваринництва
Наталія Щербатюк