НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ

НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ «ВПЛИВ ГОДІВЛІ І БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ НА ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН»

 

В навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрі технології виробництва і переробки продукції тваринництва вже стало традицією проведення наукових конференцій за результатами вивчення дисциплін.

Доценти кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Юлія ЄВСТАФІЄВА та Віта БУЧКОВСЬКА 11 квітня 2024 року провели наукову конференцію студентської молоді на тему «Вплив годівлі і біотехнологічних аспектів на формування продуктивності тварин» з дисциплін «Годівля тварин та технологія кормів» та «Біотехнологія», було презентовано 27 доповідей здобувачами вищої освіти денної форми навчання, які здобувають ступінь бакалавра за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Учасники конференції активно приймали участь, задавали запитання та отримали на них вичерпні відповіді від своїх однодумців. За результатами роботи конференції видано електронний збірник тез та кожен учасник отримав сертифікат. Сподіваємось отримані знання та набутий досвід стане в пригоді майбутнім фахівцям тваринництва. Бажаємо молодим науковцям міцного здоров’я, успіхів та нових наукових звершень. Дякуємо за участь у даному науковому заході.

 

 

Доценти кафедри технології виробництва і переробки

продукції тваринництва

Юлія ЄВСТАФІЄВА, Віта БУЧКОВСЬКА