ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА «БІОТЕХНОЛОГ»

Науковий гурток – об’єднання студентів при кафедрі. Студентські наукові гуртки – одна з форм наукової діяльності студентів, спрямована на розширення їх наукового потенціалу й формування навички науково-дослідної діяльності у вільний від навчання час або спеціально наданий час.

В навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося засідання студентського наукового гуртка кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва «Біотехнолог», яке було присвячено організації його роботи.

Доцент кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Юлія ЄВСТАФІЄВА ознайомила учасників гуртка з основними напрямами наукової роботи та Положенням про студентський науковий гурток. У ході засідання було визначено ряд проблемних питань, визначено голову гуртка – Вікторію ЗАЛІЗНЯК, здобувача вищої освіти 2 курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») та окреслено основні напрями наукової студентської роботи заплановані на 2024-2025 навчальний рік.

Робота студентського наукового гуртка допомагає не тільки проявити себе і актуалізувати своє мислення, але й обговорити актуальні питання біотехнології у невимушеній, доброзичливій і надзвичайно творчій атмосфері. Здобувачі вищої освіти висловлюють креативні ідеї щодо перспектив розвитку наукового гуртка та бажання набуття навиків дослідницької роботи, розширення кругозору та ерудиції.

 

Керівник наукового гуртка «Біотехнолог» кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Юлія ЄВСТАФІЄВА