202 Захист і карантин рослин - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст»

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Основи ветеринарного бізнесу
ВКФПМФК 1. Професійна юриспруденція, етика та комунікація

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Бджільництво
ВКФППК 1. Сільськогосподарська зоологія
ВКФППК 1. Зоофаги і бактеріофаги
 
ВКФППК 2. Імунітет рослин
ВКФППК 2. Біохімія
ВКФППК 2. Радіобіологія
 
ВКФППК 3. Антагоністи шкідливих мікроорганізмів у захисті рослин
ВКФППК 3. Профілактика карантинних об’єктів
ВКФППК 3. Адвентивні шкідливі організми
 
ВКФППК 4. Сільськогосподарська вірусологія
ВКФППК 4. Програмування врожаю за фахом
ВКФППК 4. Методи діагностики хвороб
 
ВКФППК 5. Родентологія
ВКФППК 5. Механізація, електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва
ВКФППК 5. Географічні інформаційні системи і технології у захисті рослин
 
ВКФППК 6. Агроекологія
ВКФППК 6. Природоохоронне законодавство
ВКФППК 6. Аграрне та екологічне право
 
ВКФППК 7. Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва
ВКФППК 7. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
ВКФППК 7. Технологія зберігання і переробки плодоовочевої продукції
 
ВКФППК 8. Моніторинг поширення шкідників, хвороб і бур’янів
ВКФППК 8. Фітосанітарний моніторинг
ВКФППК 8. Державна фітосанітарна діяльність