181 Харчові технології - ОС «бакалавр» на базі «молодший спеціаліст»

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Основи ветеринарного бізнесу
ВКФПМФК 1. Професійна юриспруденція, етика та комунікація

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Кондиціювання повітря і вентиляція
ВКФППК 1. Підйомно-транспортні машини
ВКФППК 1. Використання техніки в АПК
 
ВКФППК 2. Механізація переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
ВКФППК 2. Основи кріогенних та сушильних технологій
ВКФППК 2. Модернізація технологічних процесів харчових виробництв
 
ВКФППК 3. Організація харчових виробництв
ВКФППК 3. Організація виробництва борошняних та кондитерських виробів у Європі
ВКФППК 3. Сучасні підходи в організації виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
 
ВКФППК 4. Моделювання технологічних процесів і систем
ВКФППК 4. Технологічне моделювання борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
ВКФППК 4. Моделювання складу інноваційних м`ясних продуктів
 
ВКФППК 5. Основи виробництва органічних харчових продуктів
ВКФППК 5. Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів
ВКФППК 5. Органічні харчові продукти спеціального призначення
 
ВКФППК 6. Методи контролю харчових виробництв
ВКФППК 6. Сировина для харчових продуктів
ВКФППК 6. Методи оптимізації виробництва харчових продуктів